USB 3.1 Tipe C USB 3.0 A Data Cas pameget Cable Gray Braided USB Tipe C Cable

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    USB 3.1 Tipe C USB 3.0 A Data Cas pameget Cable Gray Braided USB Tipe C Cable

    PL-2

     Rincian Produt
     brand Ngaran  YX
     Jumlah modél  USB 3.1 Tipe C USB 3.0 AM Cable
     Tempat Asal  Guangdong, Cina (Daratan)
     Appliation  Mobile Phone / Macbook / Tablet
     garansi  365days
     warna  Pérak, Golden, Gray, Hideung, bodas atawa Alus
     kiriman  UPS / DHL / Air / Laut / suweng
     ngetik  Ketik C USB ka USB 3.0
     Ukuran karton  46 * 29 * 28cm
     Beurat kotor  14.9kg / CTN
     Connecter  tipe c mun USB 3.0 am
     bungkusan  IN packing bluk / Unggal kabel jeung kantong pe atanapi OEM.

    Fitur:

    • Muatan & ync dina jangka waktu catetan maké téhnologi USB-C, USB ieu 3.1 sambungan kabel transmits data dina hiji laju incredibly gancang 10 néang per detik.
    • Universal cocog USB 3.1 Tipe sambungan kabel C ngecas gawéna kalayan sagala komputer tur alat nu bagerak kalayan USB 3.1 téhnologi jeung oge ka tukang cocog sareng USB 3.0 Alat pikeun Apple Anyar 12 inci Rétina MacBook, Chromebook piksel, Google piksel C, Surface Pro 4, Nexus 5X / 6P, Nokia Lumia 950 / N1 tablet, Microsoft Lumia 950/950 XL, OnePlus 2, HP mastaka x2, Nokia N1, Lenovo Zuk Z1, LG G5, HTC 10, Asus Zen AiO / Z580C tablet sarta lianna Tipe-C Alat
    • Sahingga gampang ngagunakeun desain dua kali sided tina USB nu 3.1 kabel hayu Anjeun nyambungkeun tibalik ka handap atawa sisi katuhu nepi ka ngahemat waktos
    • Dijieun téhnologi Anti oksidasi panungtungan ensures anu kabel ieu bisa nangtung di test waktu.
    • Perfextly ukuran ukuran 1 méter pikeun masihan anjeun nyatu panjang bari tetep nyieun kabel gampang nyandak sareng anjeun dina lebet nu.
     Témbongkeun produk

    HTB1DnW8PVXXXXX5aFXXq6xXFXXXU HTB1eJTlPVXXXXaOaXXXq6xXFXXXq HTB1fGPMPVXXXXcDXpXX760XFXXXU HTB1Jw1_PVXXXXcnaXXXq6xXFXXXB

     Categories produk

    HTB1EFbmNFXXXXcfaXXXq6xXFXXX9

    Kaunggulan produk

    PL-1

    Prosés produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXKYX Kilang kitu-2

     bijil urang

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXW

     Konsumén kami

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Perkenalan parusahaan

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kami

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Métode pengiriman barang

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Inpormasi kontak

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Dupi anjeun produsén atanapi pabrik?
     A: Sumuhun, urang kudu 4 pabrik di dayeuh béda jeung karyawan urang leuwih 400.
     Q2: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?
     A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun garansi sataun keur barang.
     Q3: Dupi sampel dieusi ku customer?
     A: kabel Normal, suplai bébas sampel dina 5Pcs, ngan ngecas angkutan barang ka konsumén.
     Q4: Kumaha Ieu kalungguhan-waktos keur produk nu biasa?
     A: Kabéh bahan atah on stock, waktos Diterangkeun bakal sabudeureun 3days .if euweuh stock bahan, perlu 7 ~ 10days.
     Q5: Jenis bahan nu make?
     A: Sadaya nu Bahan jeung RoHs, UL.
     Q6: Kumaha aya jasa jualan anjeun?
     A: Best sanggeus layanan jualan nu disadiakeun.
     Q7: Kumaha pikeun mastikeun kualitas nu?
     A: produksi munggaran-kelas pikeun mastikeun, Equipment inspeksi canggih, tur nyadiakeun atikan diperlukeun & latihan ka sadaya staf. nurutkeun lampah ieu pikeun ngangkat up kadali kualitas sarta tingkat jaminan ti produk jeung produksi.
     Q8: Naon nu waktos kalungguhan sampel?
     A: Sampel biasana nyandak 2 ~ 3days lamun salah biasa, leuwih OEM nyandak 7 ~ 10days.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !