Pabrik borongan 6ft VGA HDB15 Pin screw jalu mun s-video sambungan kabel jalu 3RCA pikeun alat tampilan

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pabrik borongan 6ft VGA HDB15 Pin screw jalu mun s-video sambungan kabel jalu 3RCA pikeun alat tampilan

    PL-2

     Rincian Produt
     brand Ngaran  YX
     Jumlah modél  RCA sambungan kabel
     Tempat Asal  Guangdong, Cina (Daratan)
     Appliation  Komputer, Monitor, Video Game Player.etc.
     garansi  365days
     warna  Hideung, bodas atawa Alus
     panjang  25CM atanapi Alus
     kiriman  UPS / DHL / Air / Laut / suweng
     ngetik  RCA sambungan kabel
     panyambung  RCA pameget / USB 2.0
     panyambung Warna  Emas / Gray
     kawat Warna  hideung
     bungkusan  Polybag
     bungkusan  Unggal sambungan kabel jeung kantong pe atanapi OEM.
     Témbongkeun produk

    HTB1AXauOXXXXXatXpXXq6xXFXXXx HTB1OHqwOXXXXXXBXpXXq6xXFXXXM HTB1OZd0OXXXXXaeaFXXq6xXFXXX1 HTB1tVxYOXXXXXX_aFXXq6xXFXXXf HTB11eFWOXXXXXcoapXXq6xXFXXXp

     Categories produk

    HTB1EFbmNFXXXXcfaXXXq6xXFXXX9

    Kaunggulan produk

    PL-1

    Prosés produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXK

     bijil urang

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXWpabrik

    YX Kilang kitu-2

     Konsumén kami

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Perkenalan parusahaan

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kami

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Métode pengiriman barang

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Inpormasi kontak

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Dupi anjeun produsén atanapi pabrik?
     A: Sumuhun, urang kudu 4 pabrik di dayeuh béda jeung karyawan urang leuwih 400.
     Q2: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?
     A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun garansi sataun keur barang.
     Q3: Dupi sampel dieusi ku customer?
     A: kabel Normal, suplai bébas sampel dina 5Pcs, ngan ngecas angkutan barang ka konsumén.
     Q4: Kumaha Ieu kalungguhan-waktos keur produk nu biasa?
     A: Kabéh bahan atah on stock, waktos Diterangkeun bakal sabudeureun 3days .if euweuh stock bahan, perlu 7 ~ 10days.
     Q5: Jenis bahan nu make?
     A: Sadaya nu Bahan jeung RoHs, UL.
     Q6: Kumaha aya jasa jualan anjeun?
     A: Best sanggeus layanan jualan nu disadiakeun.
     Q7: Kumaha pikeun mastikeun kualitas nu?
     A: produksi munggaran-kelas pikeun mastikeun, Equipment inspeksi canggih, tur nyadiakeun atikan diperlukeun & latihan ka sadaya staf. nurutkeun lampah ieu pikeun ngangkat up kadali kualitas sarta tingkat jaminan ti produk jeung produksi.
     Q8: Naon nu waktos kalungguhan sampel?
     A: Sampel biasana nyandak 2 ~ 3days lamun salah biasa, leuwih OEM nyandak 7 ~ 10days.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !