sambungan kabel vidéo audio Dual 3.5mm bikang ka 3.5mm pameget Splitter Cable

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dual 3.5mm bikang ka 3.5mm pameget Splitter Cable

    PL-2

     Rincian Produt
     brand Ngaran  YX
     Jumlah modél  Dual 3.5mm bikang ka 3.5mm pameget Splitter Cable
     Tempat Asal  Guangdong, Cina (Daratan)
     Appliation  Telepon, Komputer, Tablet, MP3 / MP4.etc.
     garansi  365days
     warna  Hideung atawa Alus
     panjang  0.2M atawa pilihan
     kiriman  UPS / DHL / Air / Laut / suweng
     ngetik  3.5mm audio Cable
     nu mingpin orkes  Tambaga, TC atanapi CCS
     panyambung A  3.5mm bikang
     panyambung B  3.5mm pameget
     bungkusan  Dina bulk atanapi OEM
     Témbongkeun produk

    HTB1bKFkOXXXXXbyXFXXq6xXFXXXq HTB1IZE4NVXXXXXuapXXq6xXFXXXE HTB13G0zOXXXXXbyXXXXq6xXFXXXR

    Kaunggulan produk

    PL-1

    Prosés produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXKpabrik

     

     bijil urang

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXWYX Kilang kitu-2

     Konsumén kami

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Perkenalan parusahaan

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kami

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Métode pengiriman barang

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Inpormasi kontak

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Dupi anjeun produsén atanapi pabrik?
     A: Sumuhun, urang kudu 4 pabrik di dayeuh béda jeung karyawan urang leuwih 400.
     Q2: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?
     A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun garansi sataun keur barang.
     Q3: Dupi sampel dieusi ku customer?
     A: kabel Normal, suplai bébas sampel dina 5Pcs, ngan ngecas angkutan barang ka konsumén.
     Q4: Kumaha Ieu kalungguhan-waktos keur produk nu biasa?
     A: Kabéh bahan atah on stock, waktos Diterangkeun bakal sabudeureun 3days .if euweuh stock bahan, perlu 7 ~ 10days.
     Q5: Jenis bahan nu make?
     A: Sadaya nu Bahan jeung RoHs, UL.
     Q6: Kumaha aya jasa jualan anjeun?
     A: Best sanggeus layanan jualan nu disadiakeun.
     Q7: Kumaha pikeun mastikeun kualitas nu?
     A: produksi munggaran-kelas pikeun mastikeun, Equipment inspeksi canggih, tur nyadiakeun atikan diperlukeun & latihan ka sadaya staf. nurutkeun lampah ieu pikeun ngangkat up kadali kualitas sarta tingkat jaminan ti produk jeung produksi.
     Q8: Naon nu waktos kalungguhan sampel?
     A: Sampel biasana nyandak 2 ~ 3days lamun salah biasa, leuwih OEM nyandak 7 ~ 10days.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !