3 RCA ka 3 RCA pameget-pameget Audio Video Cable TV DVD Cable

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    3 RCA ka 3 RCA pameget-pameget Cable audio VideoTV DVD CablePL-2

     Rincian Produt
     brand Ngaran  YX
     Jumlah modél  3RCA mun 3RCA
     Tempat Asal  Guangdong, Cina (Daratan)
     Appliation TV / Video
     garansi  365days
     warna  Hideung, bodas atawa Alus
     kiriman  UPS / DHL / Air / Laut / suweng
     ngetik  RCA
     Ukuran karton  46 * 29 * 28cm
     karton Beurat  15kg
     Connecter  jalu RCA mun jalu
     Témbongkeun produk

    HTB1a59rNVXXXXcQaXXXq6xXFXXX2 HTB1WYKyNVXXXXXNaXXXq6xXFXXXz HTB10oCRNVXXXXcHXpXXq6xXFXXXN

     Categories produk

    HTB1EFbmNFXXXXcfaXXXq6xXFXXX9

    Kaunggulan produk

    PL-1

    Prosés produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXKpabrik

    YX Kilang kitu-2

     bijil urang

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXW

     Konsumén kami

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Perkenalan parusahaan

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kami

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Métode pengiriman barang

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Inpormasi kontak

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Dupi anjeun produsén atanapi pabrik?
     A: Sumuhun, urang kudu 4 pabrik di dayeuh béda jeung karyawan urang leuwih 400.
     Q2: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?
     A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun garansi sataun keur barang.
     Q3: Dupi sampel dieusi ku customer?
     A: kabel Normal, suplai bébas sampel dina 5Pcs, ngan ngecas angkutan barang ka konsumén.
     Q4: Kumaha Ieu kalungguhan-waktos keur produk nu biasa?
     A: Kabéh bahan atah on stock, waktos Diterangkeun bakal sabudeureun 3days .if euweuh stock bahan, perlu 7 ~ 10days.
     Q5: Jenis bahan nu make?
     A: Sadaya nu Bahan jeung RoHs, UL.
     Q6: Kumaha aya jasa jualan anjeun?
     A: Best sanggeus layanan jualan nu disadiakeun.
     Q7: Kumaha pikeun mastikeun kualitas nu?
     A: produksi munggaran-kelas pikeun mastikeun, Equipment inspeksi canggih, tur nyadiakeun atikan diperlukeun & latihan ka sadaya staf. nurutkeun lampah ieu pikeun ngangkat up kadali kualitas sarta tingkat jaminan ti produk jeung produksi.
     Q8: Naon nu waktos kalungguhan sampel?
     A: Sampel biasana nyandak 2 ~ 3days lamun salah biasa, leuwih OEM nyandak 7 ~ 10days.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !