USB 3.1 Tipe C kanggo USB 3.0 A Data daya Male Kabel Gray Jalinan USB Koleksi C Kabel

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    USB 3.1 Tipe C kanggo USB 3.0 A Data daya Male Kabel Gray Jalinan USB Koleksi C Kabel

    PL-2

     Details Produt
     Jeneng merek  YX
     Panggil model  USB 3.1 Tipe C kanggo USB 3.0 AM Kabel
     Panggonan Asal  Guangdong, China (Mainland)
     Appliation  Mobile Phone / Macbook / Tablet
     Warranty  365days
     warna  Silver, Golden, Gray, Black, putih utawa Pilihan
     kintunan  UPS / DHL / Air / Sea / EMS
     Koleksi  Ketik C USB kanggo USB 3.0
     Size Carton  46 * 29 * 28cm
     Bobot Gross  14.9kg / CTN
     connecter  jinis c kanggo usb 3.0 am
     Packaging  IN packing bluk / Saben kabel karo tas PE utawa OEM.

    fitur:

    • Daya & ync ing wektu nggunakake teknologi USB-C, USB iki 3.1 kabel ngirim data ing tingkat luar biasa cepet saka 10 gigabytes per detik.
    • Universal Skin USB 3.1 Koleksi kabel C daya dianggo karo kabeh komputer lan piranti seluler karo USB 3.1 teknologi lan uga mundur kompatibel karo USB 3.0 piranti kanggo Apple New 12 inch retina MacBook, Chromebook piksel, Google piksel C, lumahing Pro 4, Nexus 5X / 6P, Nokia Lumia 950 / N1 tablet, Microsoft Lumia 950/950 XL, OnePlus 2, HP Pavilion x2, Nokia N1, Lenovo Zuk Z1, LG G5, Samsung 10, Asus Zen AiO / Z580C tablet lan liya Koleksi-C Piranti
    • Supaya gampang kanggo nggunakake desain pindho sisi saka USB ing 3.1 kabel supaya sampeyan nyambungake regane utawa tengen nganti irit wektu
    • Digawe TO teknologi Anti-oksidasi LAST agawé kabel iki bisa ngadeg test wektu.
    • Perfextly ngukur ukuran 1 meter kanggo menehi kathah dawa nalika isih nggawe kabel gampang kanggo njupuk karo sampeyan ing Go.
     Tampilan Product

    HTB1DnW8PVXXXXX5aFXXq6xXFXXXU HTB1eJTlPVXXXXaOaXXXq6xXFXXXq HTB1fGPMPVXXXXcDXpXX760XFXXXU HTB1Jw1_PVXXXXcnaXXXq6xXFXXXB

     Kategori Product

    HTB1EFbmNFXXXXcfaXXXq6xXFXXX9

    Kaluwihan Product

    PL-1

    Proses Produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXKYX Factory-2

     Certificate kita

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXW

     Pelanggan kita

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Pambuka Company

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kita

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Cara Shipping

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Informasi Contact

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Apa Produsèn utawa pabrik?
     A: Ya, kita kudu 4 pabrik ing kutha beda lan karyawan kita liwat 400.
     Q2: Kowe kurban njamin kanggo produk?
     A: Ya, kita bisa kurban njamin siji taun kanggo barang.
     Q3: Punika sampel kebak dening customer?
     A: kabel Normal, sumber free sample ing 5Pcs, mung ngisi barang kanggo pelanggan.
     Q4: Cara paling timbal-wektu kanggo produk biasa?
     A: Kabeh materi Raw ing Simpenan, wektu Lead bakal watara 3days yèn ora stock materi, kudu 7 ~ 10days.
     Q5: Apa jenis bahan sing nggunakake?
     A: Kabeh Material karo RoHS, UL.
     Q6: Carane sing dodolan layanan Panjenengan?
     A: Best sawise dodolan layanan sing kasedhiya.
     Q7: Carane kanggo mesthekake kualitas?
     A: produksi pertama-kelas kanggo mesthekake, Equipment pengawasan majeng, lan nyedhiyani pendidikan perlu & training kanggo kabeh Staff. miturut tumindak kanggo mundhakaken munggah kontrol kualitas lan tingkat tanggungan produk lan produksi.
     Q8: Apa mimpin saka conto?
     A: Samples biasane njupuk 2 ~ 3days yen siji biasanipun, gedhe-gedhe OEM njupuk 7 ~ 10days.

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !