Pabrik Grosir 6ft VGA HDB15 Pin meneng lanang kanggo s-video kabel lanang 3RCA kanggo piranti tampilan

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pabrik Grosir 6ft VGA HDB15 Pin meneng lanang kanggo s-video kabel lanang 3RCA kanggo piranti tampilan

    PL-2

     Details Produt
     Jeneng merek  YX
     Panggil model  RCA kabel
     Panggonan Asal  Guangdong, China (Mainland)
     Appliation  Komputer, Monitor, Video Game Player.etc.
     Warranty  365days
     warna  Black, putih utawa Pilihan
     Length  25CM utawa Pilihan
     kintunan  UPS / DHL / Air / Sea / EMS
     Koleksi  RCA kabel
     konektor  RCA Male / USB 2.0
     konektor Warna  Gold / Gray
     Wire Color  Black
     Packaging  polybag
     Packaging  Saben kabel karo tas PE utawa OEM.
     Tampilan Product

    HTB1AXauOXXXXXatXpXXq6xXFXXXx HTB1OHqwOXXXXXXBXpXXq6xXFXXXM HTB1OZd0OXXXXXaeaFXXq6xXFXXX1 HTB1tVxYOXXXXXX_aFXXq6xXFXXXf HTB11eFWOXXXXXcoapXXq6xXFXXXp

     Kategori Product

    HTB1EFbmNFXXXXcfaXXXq6xXFXXX9

    Kaluwihan Product

    PL-1

    Proses Produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXK

     Certificate kita

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXWpabrik

    YX Factory-2

     Pelanggan kita

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Pambuka Company

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kita

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Cara Shipping

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Informasi Contact

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Apa Produsèn utawa pabrik?
     A: Ya, kita kudu 4 pabrik ing kutha beda lan karyawan kita liwat 400.
     Q2: Kowe kurban njamin kanggo produk?
     A: Ya, kita bisa kurban njamin siji taun kanggo barang.
     Q3: Punika sampel kebak dening customer?
     A: kabel Normal, sumber free sample ing 5Pcs, mung ngisi barang kanggo pelanggan.
     Q4: Cara paling timbal-wektu kanggo produk biasa?
     A: Kabeh materi Raw ing Simpenan, wektu Lead bakal watara 3days yèn ora stock materi, kudu 7 ~ 10days.
     Q5: Apa jenis bahan sing nggunakake?
     A: Kabeh Material karo RoHS, UL.
     Q6: Carane sing dodolan layanan Panjenengan?
     A: Best sawise dodolan layanan sing kasedhiya.
     Q7: Carane kanggo mesthekake kualitas?
     A: produksi pertama-kelas kanggo mesthekake, Equipment pengawasan majeng, lan nyedhiyani pendidikan perlu & training kanggo kabeh Staff. miturut tumindak kanggo mundhakaken munggah kontrol kualitas lan tingkat tanggungan produk lan produksi.
     Q8: Apa mimpin saka conto?
     A: Samples biasane njupuk 2 ~ 3days yen siji biasanipun, gedhe-gedhe OEM njupuk 7 ~ 10days.

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !