3 RCA kanggo 3 RCA Male-Male Audio Video Kabel TV DVD Kabel

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    3 RCA kanggo 3 RCA Male-Male Kabel Audio VideoTV DVD KabelPL-2

     Details Produt
     Jeneng merek  YX
     Panggil model  3RCA kanggo 3RCA
     Panggonan Asal  Guangdong, China (Mainland)
     Appliation TV / Video
     Warranty  365days
     warna  Black, putih utawa Pilihan
     kintunan  UPS / DHL / Air / Sea / EMS
     Koleksi  RCA
     Size Carton  46 * 29 * 28cm
     Carton Bobot  15kg
     connecter  lanang RCA kanggo lanang
     Tampilan Product

    HTB1a59rNVXXXXcQaXXXq6xXFXXX2 HTB1WYKyNVXXXXXNaXXXq6xXFXXXz HTB10oCRNVXXXXcHXpXXq6xXFXXXN

     Kategori Product

    HTB1EFbmNFXXXXcfaXXXq6xXFXXX9

    Kaluwihan Product

    PL-1

    Proses Produksi

    HTB1skLENFXXXXXOXFXXq6xXFXXXKpabrik

    YX Factory-2

     Certificate kita

    HTB1Su6CNFXXXXa4XFXXq6xXFXXXW

     Pelanggan kita

    HTB1IQzsNFXXXXa6XVXXq6xXFXXXG

     Pambuka Company

    HTB1IIvyNFXXXXcxXFXXq6xXFXXX0

     Layanan kita

    HTB1JYLUNFXXXXavXXXXq6xXFXXXF

     

     

     Cara Shipping

    HTB1KtnBNFXXXXbIXFXXq6xXFXXX6

     

     Informasi Contact

    HTB1Cj0DOVXXXXXyXFXXq6xXFXXXv

     

    FAQ
     Q1: Apa Produsèn utawa pabrik?
     A: Ya, kita kudu 4 pabrik ing kutha beda lan karyawan kita liwat 400.
     Q2: Kowe kurban njamin kanggo produk?
     A: Ya, kita bisa kurban njamin siji taun kanggo barang.
     Q3: Punika sampel kebak dening customer?
     A: kabel Normal, sumber free sample ing 5Pcs, mung ngisi barang kanggo pelanggan.
     Q4: Cara paling timbal-wektu kanggo produk biasa?
     A: Kabeh materi Raw ing Simpenan, wektu Lead bakal watara 3days yèn ora stock materi, kudu 7 ~ 10days.
     Q5: Apa jenis bahan sing nggunakake?
     A: Kabeh Material karo RoHS, UL.
     Q6: Carane sing dodolan layanan Panjenengan?
     A: Best sawise dodolan layanan sing kasedhiya.
     Q7: Carane kanggo mesthekake kualitas?
     A: produksi pertama-kelas kanggo mesthekake, Equipment pengawasan majeng, lan nyedhiyani pendidikan perlu & training kanggo kabeh Staff. miturut tumindak kanggo mundhakaken munggah kontrol kualitas lan tingkat tanggungan produk lan produksi.
     Q8: Apa mimpin saka conto?
     A: Samples biasane njupuk 2 ~ 3days yen siji biasanipun, gedhe-gedhe OEM njupuk 7 ~ 10days.

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !